Ukens Utfordring 17 – Koble på Kjærligheten

Lidelse i form av stress, skam, dårlig selvbilde, angst, bekymringer, sorg og så videre er et resultat av at vi lever et liv separert fra alle andre, hvor verden spinner rundt oss selv.

En måte å komme seg ut av lidelse er å fokusere på noe annet enn oss selv. Gjør noe for noen andre enn deg selv. Kunsten er å holde intensjonen ren. Ikke gjør det fordi du selv skal føle deg bedre, men fordi du ønsker å se andre ha det bra.

Eksempler på hvor lett det kan være:
– Fortell noen at du er glad i dem
– Plukk søppel når du tur
– Spør noen om de trenger hjelp til noe
– Gi en bønn for noen
– Delta på frivillig arbeid
– Gi noen en blomsterbukett
– Gi noen brukte klær til Fretex
– Doner penger til en sak du støtter
– Gi noen et kompliment
– Inviter noen på lunsj/middag/kveldsmat el.

Ved å praktisere mer godhet og medfølelse så vil du skape en bedre verden for deg selv.

Ved å ta bevisste tak for å gjøre mer av disse type ting i en uke er jeg helt sikker på at du vil merke en merkant forskjell både i deg selv og i verden utenfor deg selv.

Tar du utfordringen? I såfall blir jeg veldig glad om du skriver litt om resultatene dine og sender det til kontakt@loscoaching.no eller poster til meg på Facebook =)


Trenger du veiledning, så tilbyr jeg donasjonsbaserte coachingtimer i hele April. Det vil si at timene er helt gratis. Du bestemmer selv om du vil/hvor mye du vil betale. Det er et nytt konsept jeg tester i april for å la deg som klient få mulighet til å gå inn i noe, helt uten betingelser hvor du selv får bestemme hva som er rettferdig.

Du kan booke din time her:

bookknapp

Legg igjen en kommentar