Ukens Utfordring 15 – Nå dine mål

En av de største årsakene til at mine klienter ikke kommer seg videre er fordi de ikke setter seg konkrete mål. Å sette seg mål kan bli en stor motivasjonsfaktor, men det må gjøres riktig.

Når man setter seg mål er det lurt å dele opp målene sine slik at det ikke blir for stort. Du kan ha et stort mål, med flere delemål som vil ta deg mot ditt store mål. Delemålene er til for å hjelpe deg å se hva ditt neste skritt samt gi deg mestringsfølelse og du vil se at det går fremover.

Jeg hadde en gang et mål om å tjene penger av min lidenskap. Et stort mål og egentlig ikke så veldig konkret. Jeg hadde vanskelig for å motivere meg selv og kom meg aldri skikkelig igang. Det var frem til jeg tok et dypdykk i motivasjon; og det var i dette dypdykket jeg oppdaget verdien av å sette konkrete mål. Jeg brukte en hel dag på å konkretisere mine mål og lagte en plan med flere delemål. Plutselig så jeg klart for meg at det var mulig og hvordan det var mulig. Fra og med den dagen så har jeg stort sett vært motivert og inspirert hver dag.

Ukens utfordring handler om å konkretisere sine mål. Hva er målet for dagen? Målet for morgendagen? Målet for uken? Målet for måneden? Målet for året? Ta det rolig i begynnelsen og lag heller litt for enkle mål fremfor litt for vanskelige. Det føles bedre å mestre noe som er lett enn å mislykkes i noe som er vanskelig. Så kan du heller øke etter hvert som du ser at du klarer deg bra.

Tar du utfordringen? I såfall blir jeg veldig glad om du skriver litt om resultatene dine og sender det til kontakt@loscoaching.no eller poster til meg på Facebook

 


Trenger du veiledning, så tilbyr jeg donasjonsbaserte coachingtimer i hele April. Det vil si at timene er helt gratis. Du bestemmer selv om du vil/hvor mye du vil betale. Det er et nytt konsept jeg tester i april for å la deg som klient få mulighet til å gå inn i noe, helt uten betingelser hvor du selv får bestemme hva som er rettferdig.

Du kan booke din time her:

bookknapp

Legg igjen en kommentar