Ukens Utfordring 14 – Elsk deg selv!

Å elske seg selv høres kanskje egoistisk eller narsissistisk ut og er dessverre blitt tabu. Å elske seg selv handler i bunn å grunn om å føle seg komplett. Når man føler seg komplett føler man seg også helt trygg i seg selv. Ingen frykt for å bli dømt, ingen stress eller bekymringer. Vi gir oss selv rom til å utfolde oss til vårt potensial. All form for lidelse er et resultat av at vi ikke føler oss komplett; at vi ikke elsker oss selv. Å elske noe som helst starter med å elske seg selv.

Derfor er det på sin plass at vi tar på oss ansvaret over vårt eget liv og gjør det vi kan for å få så bra liv som overhode mulig! Det hele starter med å elske seg selv!

Denne utfordringen går ut på å sette deg selv og dine behov i fokus. Hva ønsker DU å gjøre? Sett av tid, hver dag til deg selv. Det er på tide å behandle deg selv slik du ønsker at andre skal behandle deg. Gi deg selv alt du fortjener. Se deg selv i speilet og fortell deg selv hvor fantastisk bra du er. Gi deg selv en lang og god klem. Minn deg selv på alle de gode tingene du har gjort; alle smilene du har gitt. Lukk øynene i rolige omgivelser og finn din indre ro.

Denne uken, fokuser på å øke kjærligheten du har for deg selv 🙂

Tar du utfordringen? I såfall blir jeg veldig glad om du skriver litt om resultatene dine og sender det til kontakt@loscoaching.no eller poster til meg på Facebook


Trenger du veiledning, så tilbyr jeg donasjonsbaserte coachingtimer i hele April. Det vil si at timene er helt gratis. Du bestemmer selv om du vil/hvor mye du vil betale. Det er et nytt konsept jeg tester i april for å la deg som klient få mulighet til å gå inn i noe, helt uten betingelser hvor du selv får bestemme hva som er rettferdig.

Du kan booke din time her:
https://loscoaching.youcanbook.me


 

Legg igjen en kommentar