Ukens Utfordring 11 – Lidenskapelig Sex

Denne ukens utfordring handler om å ta sexlivet til et nytt nivå. De aller fleste av oss bruker i dag sex som en slags rømming fra virkeligheten. Som et hvilket som helst annet rusmiddel slipper også sex ut en eksplosjon av gode hormoner, og for en liten stund er vi fylt av nytelse og nærhet. Kort tid etter daler vi ned igjen. ‘Tilbake til virkeligheten’. I stede for å være i øyeblikket og nyte akten fokuserer vi på å hvor vi er på vei. Nok en gang blir vi så opptatt over å kryss målstreken at vi glemmer å faktisk delta. 

Kjenner du deg igjen? Har sex-livet blitt en slags rus? Har det kanskje aldri vært noe mer? Eller kanskje du til og med har gått lei av rusen og mistet interessen?

Sex har så mye mer å by på!

Ukens utfordring handler om å utforske hva mer sex har å by på enn en eksplosjon av hormoner. Målet skal ikke være annet enn å være intim og sårbar. Det skal handle om å virkelig koble seg på din partner og bli ett. Pass på at omgivelsene er avslappende. Tenn gjerne stearinlys, putt på noe rolig musikk og finn frem noen gode dufter. Begynn fult påkledd med lang øyekontakt og sakte bevegelser. Se hverandre inn i øynene til det blir komfortabelt og kjenn at tankene gir slipp. Pust lange og dype pust og vær tilstede i fornemmelsene du kjenner i kroppen. Ta det sakte og rolig, og husk at det handler om å være i øyeblikket. Det handler om å være i kontakt med din partner. Det handler om å åpne ditt hjerte og kjenne lidenskapen strømme gjennom deg.

Tar du utfordringen?

Om du tørr å ta utfordringen, hadde jeg satt veldig pris på en tilbakemelding på hvordan det påvirket deg og livet ditt!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar