Retreats

ParisoDaVida

Se for deg at du fjerner deg fra hverdagslige bekymringer. Du reiser langt vekk, til varme strøk, ut av rutinene, du får servert fersk, god og sunn mat, du trenger ikke gjøre noe som helst, og du er omringet av mennesker som er på bølgelengde og ønsker deg alt godt. Du har muligheten til å virkelig senke skuldrene og slappe av. Når vi er avslappet er vi mer åpne for det som måtte komme. I mine retreats er dette en viktig faktor. Vi utnytter det åpne hjerte og det åpne sinnet til å luke vekk det som er unødvendig for så og plante nye frø.

For at radikale endringer skal skje, må vi tilrettelegge for at det kan skje. I mine retreats er det et fokus. Det er i slike omgivelser man kan oppnå store, permanente endringer i oss selv. Bli kvitt angst og depresjon, finn din indre styrke, oppnå dine mål og drømmer, bytt ut den kjedelige jobben og tjen penger på å gjøre det du elsker, finn indre ro, føl mening i livet og ha dype relasjoner.

Er du klar for et skikkelig skippertak for å forbedre livet ditt? Da ønsker jeg deg hjertelig velkommen på mine retreats! Sjekk listen under for planlagte arrangementer og sikre deg en plass!


OSLO

Dato: 25.-28 Okt.
Praksis: Holy Yoga og meditasjon
Tema: Indre suksess
Kosthold: Vegansk

Mer info og booking her


STAVANGER

Dato: 09.-11. November
Praksis: Yoga og Meditasjon med pusteteknikker
Tema: Indre Kraft og Langvarig Endring
Kosthold: Rå-Vegansk

Mer info og booking her

 
Spania

Våren 2019. Mer info kommer..