Close


7 Dagers Yoga & Mindfulness Retreat

Dato: 25.08 - 01.09     Sted: Andalucia, Spania 

Hvem er det for?

Kjenner du deg igjen i et eller flere av følgende punkter? (Da er dette for deg!)


- Jeg lever en travel hverdag

- Jeg finner ikke nok tid og rom for meg og mine behov

- Jeg føler jeg har mistet meg selv 

- Jeg vet ikke helt hva jeg vil

- Jeg blir fort stresset

- Jeg blir raskt frustrert eller irritert 

- Jeg engster meg for mye

- Jeg vet hva jeg vil, men ikke hvordan

Ønsker du et eller flere av følgende punkter?

(Da er dette for deg!)


- Tid og rom for å prioritere deg selv

- Veiledning i din indre reise

- Bli en del av et godt fellesskap

- Dypere forståelse av deg selv og livet

- En lidenskap

- Daglig yoga og meditasjon 

- Turer i spektakulær natur

- Tid på bassengkanten 

- Tidenes ferie

Hvorfor er dette unikt?

Det er noen faktorer som sammen gjør dette retreatet spesielt. 


1) Vi er 2 arrangører og max. 6 deltakere! Dette gjør det mulig å jobbe på et personlig plan hvor vi virkelig får blitt kjent med hverandre. 
2) Holistisk program! Vi har satt sammen et program som er designet for å gi deg en forståelse av mekanismene vi er programmert med og hvordan ta kontroll over dem. Vi går gjennom hva som skal til for å gi slipp på lidelse og hvordan du tiltrekker deg suksess(indre og ytre)

3) Rom for å slappe av! Det finnes retreats der ute hvor det er så tett program at du har det travelt gjennom hele oppholdet. Vi mener at en avslappet atmosfære er essensielt for et vellykket retreat og har derfor vært bevisst på å balansere mengden med program og fritid. 


4) ALT er inkludert! I det du lander på flyplassen i Malaga blir du hentet og tatt vare på helt til du blir kjørt tilbake til flyplassen. 


5) Varierte dager! I løpet av en dag har vi yoga, meditasjon, felles måltider, foredrag og workshops. På ettermiddagene blir det frivillig opplegg som f.eks live musikk, 1-1 coaching, healing, massasje, turer, bading osv. 

Lev din lidenskap!

Lars Olav og Steinar er kjent for å være fleksible og leser gruppen etter dens behov - så endringer kan forekomme, men det vil være noen faste holdepunkter. 

Vi starter dagen med yoga i soloppgang. Deretter blir det en liten pause før frokost blir servert. Frokosten består av forskjellige typer smoothies med ulike typer topping.


Etter frokost samles vi for en samtale/diskusjon/workshops rundt dagens tema. 

Rundt klokken 14. vil det bli servert en lett lunsj. Etter lunsj står du fritt til å gjøre hva du ønsker. Det vil være en rekke tilbud som å bli med på turer, ha private coachingtimer, healing, massasje, live musikk osv. 

Middag blir servert rundt klokken 18. 
Disse temaene vil vi gå gjennom:


- Hva er lidelse, hvordan gi slipp på det

- Identitet og tilknytninger 

- Å overkomme frykter

- Fysisk helse

- Loven om tiltrekning 

- Lidenskap 


Om opplegget

Kosthold

Næringsrik og lett fordøyelig mat vil gjøre oss lette og energiske. Vi har lagt vekk på at maten vi spiser ikke skal forstyrre våre hormoner, følelser og tanker. På denne måten vil det være lettere å komme i kontakt med seg selv. Vi spiser så rent som mulig og ingen animalske produkter. Det vil bli servert mye deilige frukter, urter og salater.
Dette er inkludert: 

- Hentet og levert på flyplass

- All mat 

- Opphold

- Daglige veiledet meditasjoner

- Daglig yoga med yoga-lærere

- Workshops

- Foredrag

- Turer


"Enestående oppvartning, flotte severdigheter, fantastisk tilberedt vegansk, økologisk mat, herlig og avslappende stemning, ispedd med yoga, gode samtaler og flotte turer i fjellet" 


- Janne (deltaker)

Retreatet tar plass i fjellene i Sør-Spania(Andalucia) et stykke fra sivilisasjonen. Området har et rikt dyreliv og fantastisk natur som vi vil ha godt utbytte av under oppholdet. Det ligger en liten time fra den sørlige strandlinjen, ca. femten minutt fra spektakulære El Torcal og ca. tjue minutt fra den nydelige landsbyen Antequera. 


Eiendommen vi skal være på er fem mål og har et hovedhus, to små hus, et badebasseng og stort uteområde med mange fine sittegrupper. Noe av maten vi spiser er dyrket i vår egen kjøkkenhage

 

Området

Nyt livet!

Her ser du bilde av den utrolige fjellformasjonen du finner på El Torcal, bare en liten kjøretur unna. På toppen av fjellet finnes det mange fine turløyper og utsikter. Dette er en tur vi kommer til å ta minst en gang i løpet av oppholdet. 

Dette er et bilde av Antequera med det kjente fjellet "The Sleeping Giant" i bakgrunnen. Antequera er en by med historie og mye fin arkitektur. Vi kommer også til å ta en tur her.

Bilde er tatt fra toppen av El Torcal med utsikt over en nydelig solnedgang.

Det er heller ikke å legge skjul på at Malaga har en nydelig og lang strandlinje som vi også vil komme til å besøke. 

Arrangørene

Etter livet hans ble truet flere ganger under en ekspedisjon på seks måneder gjennom Norge ble livet hans snudd på hode. En oppvåkning fikk han til å snu fokuset innover i et ønske om å få en bedre forståelse av seg selv og livet. Han har de siste årene vært svært dedikert og tilegnet seg forståelser og kunnskap som har gjort en radikal endring i livet hans. Et dypt dykk inn i hans egen lidelse gav han stor forståelse av angst, depresjon, sårbarhet- og lidenskap, identitet og kjærlighet. 

For litt over et år siden opprettet han en nettside hvor han deler sine forståelser og erfaringer. Hvorfor man lider, og hvordan man gir slipp på lidelsen, og hvordan man skaper sin egen realitet. Den prisbelønte nettsiden ble raskt en suksess og hjelper mennesker over hele verden med deres utfordringer.

Han jobber nå som coach og retreat arrangør, hvor han selv står for mye av opplegget. 

Iselin Amanda Støylen

Iselin Amanda Støylen er en helseentusiast, yoga-og meditasjonslærer, raw food kokk, blogger og skribent fra Sørlandet. De siste årene har hun bodd i Australia og England, og både undervist yoga og jobbet på flere plantebaserte kafeer og restauranter. Hun er utdannet yogalærer ved Byron Yoga Centre i Australia og har 800 timer med utdannelse. Iselin underviser Iyengar yoga, vinyasa, slow-flow, yin og det som ofte blir klassifisert som Hatha-yoga i vesten. Utdannelsen hennes er godkjent av internasjonale Yoga Alliance. Hun underviser også i meditasjon, pranayama og har et sterkt forhold til yogisk filosofi og livsstil. 


Iselin driver nettstedene www.dharmabloggen.com og www.agreenkitchen.com.

Lars Olav Sande

Eget lite hus med dobbelseng, bad og et lite kjøkken

Alternativ #2

10.800,-

Del et tomannsrom

Alternativ #1

9.800,-

Del et rom med dobbeltseng og eget bad.
(18.000,- totalt)


Alternativ #3

9.000,-

Her er alternativene

(For to personer)

Sikre din plass!

Etter du har sendt inn skjemaet vil du få en 

e-post med faktura med bookingbeløp på 3000,-. Når den er betalt er du reservert plass!


Opphold, mat, foredrag, workshops, yoga, turer, henting og levering på flyplass er inkludert. Du trenger ikke ha en eneste mer utgift i ferien!


Det resterende beløpet skal være innbetalt senest 2 uker før oppstartsdato. 


Alternativer:

1# Del et tremannsrom/dobbeltrom

9.800,- pr. pers.


2# Eget lite hus med bad og kjøkken 

10.300,- pr. pers


3# Eget rom (For to personer)

Rom med dobbelseng og bad

9.000 pr. pers.


Les betalingsbetingelser herPåmelding

Har du spørsmål kan du skrive til oss på: kontakt@loscoaching.no eller ringe: 41 44 88 59 / 45 46 19 56